Hvor mange puder skal du sove med?

Nogle mennesker elsker en bunke puder på deres seng, på trods af at de kun sover med en, to eller tre eller tre? Hvorfor har alle disse puder, hvis du ikke skal bruge dem, ikke? Så hvor mange puder SKAL du sove med? Faktisk, hvor mange puder du bruger kan påvirke din søvnhygiejne både for godt og dårligt – og du bør være mere opmærksom på HVORDAN disse puder skal bruges for at hjælpe med en ordentlig nattesøvn.

For at starte med er dit søvnmiljø stærkt påvirket af din livmoderhalsjustering. Din pudeforbrug er utrolig vigtig for at støtte kropsholdning. Når alt kommer til alt understøtter din rygsøjle dit centrale nervesystem, og alt hvad du gør, skal rejse denne vej. Når du er kompromitteret, kan du kæmpe for at blive komfortabel: påvirker fremtidige fysiske og mentale evner. Nedenfor vil jeg skitsere, hvorfor du måske ikke vil have en pude, når du har brug for en pude, og hvordan du bedst kan udnytte den pude (eller puder), du har for at få den hvile, du fortjener.

Søvnposition og pudemål

Vi falder alle naturligt i en position hver nat, der er behagelig for os. Nogle mennesker sover kun en gennem natten, mens andre kan skifte eller bevæge sig, når natten skrider frem. Bevægelse gennem natten er ofte forårsaget af ubehag af en slags, og dit mål, når du søger efter søvnprodukter, er at finde dem, der understøtter din krop på en måde, som dette ubehag lindres. Den bedste nats søvn er uafbrudt, og din pude spiller en meget vigtig rolle i dette.

Du er måske interesseret i: Er det bedre at sove uden en pude? When you Should and Shouldn’t

Tilbage

Tilbage sveller har et par fordele ved dem: nemlig at deres rygsøjle holdes i den mest naturlige, afslappede position, den kan være. Deres pudemål er at have en, der gør det muligt for deres hoved at hvile naturligt, hvilket er på linje med deres skuldre og i niveau med rygsøjlen. Korrekt støtte er også nødvendig under nakken for at muliggøre afslapning af blødt væv og undgå nakkesmerter, og det kan også være nødvendigt at lindre belastning på nedre ryg.

Mave

Mavesveller har en tydelig ulempe sammenlignet med alle andre arbejdsstillinger, og er de på intet tidspunkt i stand til at holde deres rygsøjle korrekt, da de er tvunget til at dreje den til en side eller en anden for at holde deres luftveje fri. Deres pudemål er at have en, der ikke løftes for at mindske det nedre rygtryk, de kan opleve på grund af stress gennem deres hofter.

Side

Sidesveller udgør faktisk den største procentdel af positionelle valg, og mange detailhandlere imødekommer dem – de giver flere valg af puder at vælge imellem. De har faktisk den mest akavede position at støtte, men det er en af de sundeste generelt, da de fleste produkter tager sidesveller i betragtning i deres designproces. Deres pudemål er at have en understøttende pude, der både kan holde hovedet i niveau mellem den lodrette placering af skuldrene og udfylde hullet, der er tilbage under nakken.

SE OGSÅ:  Hvordan påvirker koffein søvn?

Puder og rygmarvsstøtte

Fra hvad jeg har forklaret om sovepositioner ovenfor, kan du sandsynligvis allerede fortælle det dine pudevalg kan i høj grad påvirke, hvor din nakke og hoved skal placeres gennem natten. På grund af dette skal du virkelig vælge EN Pude, der skal bruges under dit hoved, og tage dig tid til at sikre, at du har valgt det bedste til at støtte din krop gennem natten. Det er vigtigt, at du leverer en pude, der gør det muligt for dit hoved og nakke at være i en korrekt position med resten af rygsøjlen. Så hvilken pude er virkelig bedst til din søvnposition, og hvad med alle disse ekstra?

Pudevalg til søvnpositioner

Når du vælger din ene pude til brug, skal du overveje følgende for at træffe dine valg. Der er ingen størrelse, der passer til alle puder, og ethvert valg, du foretager i dit køb af den rigtige pude, bør bestemmes af ikke kun gennem personlige præferencer, men også af søvnposition, kropstype, vægt, højde og form.

Tilbage sovende

Rygsveller har brug for en tynd pudestøtte, der giver tilstrækkelig løft til at holde hovedet mellem skuldrene på niveau med resten af rygsøjlen. Hvis puden er for høj, løfter den hovedet og skaber ubehag. Ikke kun kan luftvejene blive kompromitteret og muligvis komplicere snorkeproblemer (eller skabe dem), det vil skabe stress i nakken såvel som lænden. Hvis puden er for tynd eller blød, vil det lade hovedet falde for langt tilbage. Dette kompromitterer også luftvejene og vil skabe stress i nakke og ryg. Disse puder skal også have fyld nok til at skabe støtte til nakken korrekt og give mulighed for, at blødt væv i øvre ryg og nakke slapper af. Plysjpuder, der giver en fast, men lydhør støtte lavet af hukommelseskum, strimlet skum, boghvede og tætte fjerfyldninger er de mest populære.

Mavesvømmere

Mavesveller ville faktisk ikke have nogen pude overhovedet for at lade rygsøjlen ligge så flad som muligt. Men de fleste mennesker er virkelig ikke i stand til at blive komfortable uden noget at lægge på på grund af pres på hoved og ører. Det vigtigste at huske på er at holde hovedet så fladt som muligt og yde støtte, der giver mulighed for en dæmpning af hoved og øre såvel som toppen af dine skuldre. Bløde, tynde og smidbare puder, der bruger dun og fjer eller strimlet hukommelseskumfyld, er de mest populære blandt maveveller. Tynde puder med hukommelseskum, der er mere pude som i følelse og form, er også et godt valg.

SE OGSÅ:  Sov på gulvet: godt eller skidt?

Side Sleepers

Sidesveller har brug for et tykkere, gusseted valg, der kan holde hovedet i niveau mellem skuldrene, men også give tykkelsen til at fylde rummet under nakke. De skal også være smidige nok til at give efter for skuldertrykket mod siden af puden. Puder af enhver fyldtype bruges generelt baseret på personlig præference for følelse. Fjer og strimlet skum kan formes til en bestemt følelse og støtte, mens hukommelseskum giver tilstrækkelig give og konturering til at passe til hovedets vægt og give nakkestøtte.

Det kan være en god idé at læse: De bedste ortopædiske puder til sidevægge

Alternative pudebrug

Ok flere pudeelskere, det er her, du kan bruge en anden pude til god brug. Men kun hvis det ikke er under dit hoved. Rygsveller kan drage fordel af at placere en pude under knæene for at hjælpe med at forlænge rygsøjlen og tage pres fra lænden. En pude kan også rulles og placeres under nakken for ekstra støtte. Mavesveller skal placere en pude under hofterne for at hjælpe med at tage pres fra lænden og lade rygsøjlen blive bedre ud. En god tynd eller blød konturpude fungerer bedst til dette.

Sidesveller kan drage fordel af at placere en pude mellem knæene. Dette understøtter hofterne og hjælper med at holde rygsøjlen justeret. Det kan også give lindring, hvis trykpunkter også er et problem. Normalt er bløde formbare puder, der ikke er for tykke, men som opfylder dine personlige præferencer, det, der fungerer bedst, når de bruges på denne måde.

Konklusion

Hvis du spekulerer på, hvor mange puder du har brug for, er alt, hvad du virkelig har brug for, en god ordentlig pudefitting. Og ærligt talt er det alt hvad du skal have under dit hoved for at sove komfortabelt. Hvis du vil drage fordel af andre puder, skal du gøre det for bedre at understøtte din rygsøjlelinje og give lindring af trykpunkter. At tage sig tid til at finde den rette pude er værd at bruge den ekstra tid og kræfter, det tager. En god pude, der giver ordentlig lindring af nakke og ryg og giver dig mulighed for at sove uafbrudt natten igennem, er hvad du altid skal huske på som et mål for din egen komfort.