Sov på ryggen og hvordan man effektivt gør det

Mange mennesker har svært ved at blive komfortable om natten, når det kommer tid til at sove, og tanken om at sove på ryggen kan bare få dig til at føle dig øm. Mange mennesker foretrækker at sove på maven eller på siderne, fordi det bare er mere behageligt, men hvad de fleste ikke ved, er at sove på ryggen har mange fordele. Der er måder, du kan gøre det på, så du ikke vågner ondt og stift, og sådan gør du det:

Hurtige trin:

    Læg fladt på ryggen

  1. Sæt en pude under knæene
  2. Læg dine hænder op ved din pude
  3. Spred dine ben lidt ud
  4. Bliv på ryggen

Du vil muligvis også lide Hvor mange puder skal du sove med?

Sovepositioner

Der er 3 hovedsovepositioner: tilbage , side og mave. De fleste af befolkningen foretrækker at sove på deres sider, fordi det har de fleste muligheder for komfort.

Sidesove kan hjælpe med søvnløshed og søvnløshed. Dette er også den bedste måde at sove, hvis du er gravid, da sove på ryggen kan afskære blodgennemstrømningen til babyen.

At sove på din mave er meget usundt og anbefales ikke, da det kan forårsage belastning på din nedre ryg og muligvis medføre lidt nakkesmerter. De, der sover på maven, har en tendens til at opleve hyppig kast og drejning for at blive komfortable.

Tilbage sover er det sundeste, fordi du ikke ændrer den naturlige kurve for din krop på denne måde. Du forvrænger det ikke ved at sove i mærkelige stillinger på din side eller mave. Hvis du forsøger at blive en sovende ryg, er der et par ting, der kan hjælpe med at gøre oplevelsen lettere og mere behagelig.

Tjek vores dybdegående indlæg om de bedste søvnpositioner, og hvilken skal du Brug

Madras Matters

Det er blevet sagt, at sove på ryggen er den bedste position, du muligvis kan sove i. Hvordan synes dette muligt, når det er tilfældet mange af os vågner ømme efter vi uvidende har sovet i den position hele natten? Nå, din madras kan være en faktor i dette.

SE OGSÅ:  Har kvinder brug for mere søvn end mænd?

Hvis din madras er for fast, har du muligvis et problem med at sove på ryggen, fordi det kan se ud som om du bare lægger på et stykke træ . Hvis du ønsker at blive en sovende ryg på grund af de sundhedsmæssige fordele, det følger med, skal du investere i en rygstøttemadras.

Jeg plejede at være en mavesove, men jeg havde læst, at det faktisk var dårligt for dig, så jeg begyndte at sove på ryggen. Da jeg først begyndte at gøre det, kunne jeg bare ikke få det godt. Jeg besluttede, at jeg ville prøve nogle forskellige måder at sove på ryggen ved at tilføje et par ting. r

Tilbage sveller tjek vores Memory Foam vs Orthopedic Madrass post.

Ændringer til lettere rygsove

Som tidligere nævnt måtte jeg foretage nogle ændringer, da jeg først begyndte at sove igen. Da det har tendens til at fremkalde lændesmerter hos nogle mennesker, blev det anbefalet at placere en blød pude eller noget andet blødt og rullet op under dine knæ for at hjælpe med at gå med den naturlige kurve i din ryg. Her er nogle andre ting, der kan gøres for at gøre denne position endnu mere behagelig:

Løft dit hoved

Få dig en positioneringspude. Du vil placere en under hver arm. Hvis dette ikke er behageligt for dig, kan du altid bruge dem på den måde, der hjælper dig bedst. Du vil også have en pude, der holder dit hoved på plads, som en boghvede-pude. Denne type pude holder dit hoved fra at rulle fra side til side.

Få en luftfugter

Hvordan er dette relevant? Hvis luften er for tør, kan den føre til næse- og halsirritation, hvilket kan føre til snorken. At lægge på ryggen udsætter dit ansigt endnu mere for den tørre luft.

Vær vedholdende

Den eneste måde, du vil være behagelig på ryggen, hvis dette er nyt for dig, er at være vedholdende, mens du træner dig selv. Hvis du befinder dig i en anden position, skal du rulle tilbage til din ryg. Komfort kommer ikke længe efter det.

SE OGSÅ:  Hjælp til at sove med coronavirus-angst

Stræk

Hvis du har smerter i lænden, vil du gerne strække dine hoftebøjere inden sengetid. Dette hjælper med at slappe af alt og gøre det lettere på ryggen.

Sjov kendsgerning, tilsyneladende fortæller den måde, du sover på, meget om, hvem du er. Hvis du sover i logpositionen på ryggen, er du social, afslappet, frustrerende, godtroende, og 15% af dig sover i denne position. Lyder dette noget som dig?

Se vores relaterede artikel her

Starfish Position

Denne position er den bedste, du muligvis kan sove i, mens du er på ryggen. Denne position kan forhindre rynker og udbrud i ansigtet, mens du bekæmper syre refluks. Du skal have dit hoved hævet, og din mave skal være under spiserøret.

Kilde

Søstjernen hjælper også med at forhindre nakke- og rygsmerter. På ulempen har denne position en stor risiko for snorken. Måske er det derfor, at kun 14% af amerikanerne sover på ryggen?

Sov ikke på ryggen, hvis du er gravid . Dette kan forårsage dårlig cirkulation og problemer for dig og baby. Jeg vil bare tilføje dette her, for da søstjernen er en bagposition, skal gravide kvinder ikke gøre det i andet og tredje trimester, uanset hvor ubehageligt de er.

Vejledning til søvn og sengetøj til en tungere krop

Skridt til at sove på ryggen

Her vil jeg give dig en trinvis liste om hvordan man korrekt og effektivt sover på ryggen og får optimal komfort.

Trin 1

Læg fladt på ryggen og brug din positioneringspude til at blive behagelig.

Kilde

Trin 2

Placer en pude under dine knæ for korrekt justering af rygsøjlen.

Kilde

Trin 3

Bring dine arme op til siderne af din pude.

Trin 4

Spred dine ben lige lidt ud.

Kilde

Trin 5

Bliv på ryggen.