Sundhedsmæssige fordele ved at sove nøgen

I slutningen af en lang dag, når det er tid til at kravle i sengen og slå sig ned for natten, er den eneste ting, jeg absolut har brug for, at fjerne mig til absolut ingenting. Ja, det er rigtigt, jeg sagde, jeg klæber mig til intet.

Hvorfor spørger du? Tro det eller ej, så underligt som det kan synes, der er mange sundhedsmæssige fordele ved at sove nøgen, som du måske ikke er opmærksom på. Tro mig ikke? Stadig uoverbevist? Okay, lad os tage en kig på disse nævnte fordele og se, om vi kan overbevise dig.

Fordele for både mænd og kvinder

Uanset om du er en mand eller en kvinde, kan du sove i buffen begge nogle ret store sundhedsmæssige fordele. Den ene kan have flere fordele i forhold til den anden, men de er der stadig og kan endda øge dit kærlighedsliv.

# 1: Det kan styrke dit kærlighedsliv

Er dit forhold på klipperne, eller har det brug for, der gnister tilbage i det? Jeg har været der før. Jeg har været gift i 8, næsten 9 år og sammen i alt med min mand i næsten 13 år. Lejlighedsvis finder vi os i en nedgang og mangler gnist. Når vi to kommer i seng med intet på, er vi helt udsatte. Der er ikke noget mere forfriskende end at føle den hud-til-hud-kontakt med den, du elsker mest. Men hvordan hjælper dette dit kærlighedsliv?

At sove nøgen frigøres både fysisk og psykisk. Oxytocin i din krop hjælper dig med at føle tillid til hinanden. Det er et hormon i hjernen, der udskilles af hypofysen. Dette hormon frigives også under sex, og det har en angstdæmpende virkning, der kan øge romantisk tilknytning og empati.

At sove nøgen kan også vise sig at være noget meget sexet for dig selv eller din partner. At være tæt og kæle med din partner, mens du sover, er gavnligt for dig.

Når din hud rører ved din ægtefælles hud, hjælper det med at forbinde dig på et dybere niveau, hvad enten det er følelsesmæssigt, fysisk eller åndeligt. Dette frigiver også endorfiner, som er det samme hormon, der frigives under en træning. Samlet set er det meget gavnligt at sove i nøgen for dit kærlighedsliv. For min mand og mig selv er det at stresse med nøgen en stressaflastning, og vi sover meget bedre.

# 2: Bedre søvnkvalitet

Hvis du generelt har god søvnkvalitet, er du mindre tilbøjelig til at blive stresset. Du vil bemærke, at du ikke skændes eller nit plukker med din ægtefælle så meget eller med dine venner. Overraskende nok sover kun 8% af mænd og kvinder nøgen. Hvis flere mennesker vidste, at sovende nøgen kunne øge din søvnkvalitet, ville de sandsynligvis gøre det mere.

Sovende uden tøj på hjælper dig med at opretholde en afbalanceret kropstemperatur hele natten. Hvis du overophedes, fordi du har flere lag på, mens du er under tæpper, vil du sandsynligvis ikke sove godt, i det mindste er det min personlige oplevelse. Fjernelse af dit tøj kan også forbedre blodcirkulationen, hvilket er godt for hjertet og musklerne.

Når din søvnkvalitet er forbedret fra at fjerne dit tøj, så fjollet som det lyder, finder du også en stigning i væksthormoner og melatonin, som har anti-aging fordele og hjælper dig med at sove bedre generelt takket være melatonin.

r

Et af de største problemer med at blive ældre er dog, hvordan aldring og søvn er relateret. Når du gennemgår de fysiske ændringer ved at blive ældre, ændres dine søvnvaner, ligesom dine faktiske søvnbehov. Klik her for at lære mere.

# 3: Burns More Calories

At ikke have tøj på i sengen øger opbevaring af brunt fedt, den type fedt, der forbrænder energi i den vidunderlige form af kalorier. Forøgelse af denne brune fedtmængde kan også hjælpe dig med at forbedre glukoseniveauet.

Da din kropstemperatur er afkølet bedre uden tøj på, hjælper det igen med at kontrollere kortisolniveauerne bedre. Dette hjælper med vægttab, fordi det cortisol giver dit stofskifte mulighed for at fungere bedre for at hjælpe dig med at kaste pundene. Du er mindre tilbøjelige til at ønske at gumle midt om natten og i løbet af dagen finder du ikke dig selv at spise disse højt kalorieindhold snacks for at behage din appetit.

Jo mere du sover i nøgen jo mere vil du sandsynligvis tabe dig ved at være i stand til at kontrollere dine trang. Du vil også være i stand til at holde dit stofskifte i høj gear ved at spise små måltider hele dagen og få din daglige træningsdosis.

# 4: Det er lettere og dig Spare penge

Okay, hvordan er det det lettere og hvordan er det muligt at spare penge bare ved at sove nøgen? For det første, når det er tid til at komme i seng, behøver du ikke kæmpe for at komme ind i din pyjamas. Det eneste, du skal gøre, er at fjerne dig, kaste dit tøj i hæmmeren og komme i seng. Du behøver ikke bekymre dig om knapper, blonder, elastik eller tunge stoffer. Du bliver aldrig mere nødt til at købe PJ’er nogensinde igen!

Hvis du tænker over det, kan PJ’s koste en hel del penge. Et sæt bukser og en skjorte kan koste mindst $ 10 for et sæt. Hvis du har 7 sæt, et for hver nat i ugen, er det $ 70 bare i PJ’er. Hvis du ikke køber dem hvert år, kan du spare et godt stykke forandring.

# 5: Du vil altid være klar til at gå

Nej, jeg taler ikke om sex. I dette tilfælde taler jeg om at være produktiv derhjemme. Når nogle mennesker kommer hjem fra arbejde, føler de det nødvendigt at skifte til deres pyjamas. Dette giver dem en uhyggelig undskyldning for at blive hjemme og gøre absolut intet resten af natten. Jeg har tilfældigvis en ven som denne, og hun er altid for sent eller vil aldrig forlade huset.

SE OGSÅ:  Hvor længe kan du gå uden søvn? Få svaret her

Dette kan føre til en afsondret livsstil, som igen kan føre til vægtøgning. Når du kommer hjem og holder dit gadetøj på, er det mere sandsynligt, at du kommer ud og gør flere ting med dine venner eller familie.

# 6: Det er mere behageligt

Jeg skal være ærlig her, det er bestemt mere behageligt for min mand og jeg at sove uden tøj på. Jeg ved alvorligt ikke, hvordan folk kan sove med en bh på. Når jeg plejede at sove med tøj på, ville jeg konstant vågne op for at justere en skjorte, der blev trukket for stramt, eller justere bukser, der havde kørt op til min mave. Når jeg ser tilbage på det nu, virkede det bare rigtig ubelejligt og forstyrrende.

Når du først vender dig til at sove nøgen, vil du opleve meget mindre nattesved og du vil føle dig super hyggelig under dit bløde tæppe, der er komfortabelt vugge din bare hud. Samlet set er det nemmere at sove nøgen end at bære tætsiddende PJ’er eller underbukser.

# 7: Fordele ved hud ved hudkontakt

Jeg elsker at rulle over og mærke min mands hud på min. For mig er det meget trøstende. Vores hud er det største organ på vores kroppe, og den kan være meget lydhør og følsom. At røre ved eller blive rørt af nogen kan være ret afslappende, beroligende, stimulerende og kan binde dig og din partner. For ikke at nævne, det kan sænke blodtrykket og angsten.

Hud til hudkontakt er lige så gavnlig for voksne som for babyer. Babyer, der holdes mod huden, græd 82% mindre end dem, der var i tøj og blev alene. Hvis du krammer nøgen, kan det styrke dit immunforsvar. Din krop er så i stand til at bekæmpe vira bedre.

Hvorfor kæle er så God til dig-video

Fordele ved Kramning

Kramning gør os også mindre ængstelige. Jeg lider tilfældigvis med et angstproblem, og i stedet for at vende mig til receptpligtig medicin vender jeg mig til følelsen af min ægtemands hud. Når han snuger sig ved siden af mig, ser min angst ud til at forsvinde, og jeg føler mig 100% bedre med mig selv og med os. Årsagen til dette er, at kontakt mellem hud og hud signalerer vores binyrerne for at hjælpe med at afværge for store mængder cortisolproduktion, et stresshormon.

# 8: Bedre hud

Hele dagen er din hud begrænset til stramme jeans, stramme skjorter, undertøj, sokker og alt andet, du bundter dig i. Din hud kan ikke trække vejret, fordi den er så begrænset. Dette kan forårsage gnidning eller irritation fra konstant gnidning, især mens du sover.

Ulempe ved at sove på pyjamas

Hvis du sover i pyjamas, varme, der bliver fanget inde, skaber et varmt og fugtigt miljø, der er grobund for gær og svampe. Hvis du har hudsygdomme som psoriasis eller eksem, kan det forværres ved at sove med tøj på.

Nemmere eksemvideo

Processen med kollagendannelsesvideo

Hvordan kollagen produceres?

Om natten fordobles din hudcellegeneration næsten, kollagenproduktionen sættes i høj gear, og eventuelle skadelige frie radikaler bortskaffes. Hvis du sover uden tøj, kan din krop trække vejret, hvilket giver dine porer adgang til rig ilt. Dette øger cirkulationen og hjælper din hud med at regenerere sig, hvilket gør din hud mere ungdommelig og strålende.

# 9: Human Growth Hormone

Det humane væksthormon eller HGC produceres af hypofysen. Det hjælper med at regulere kropssammensætning, muskel- og knoglevækst og reguleret kropsvæske. Det er ansvarligt for regulering af sukker- og fedtstofskifte, hjertefunktion, og det er det kemikalie, der fortæller en graviditetstest, at en kvinde er gravid.

Hvis du sover nøgen, begynder du at se din hud “glød”. mere. Hvis du kaster rundt hele natten på grund af at være for varm, forstyrrer det frigivelsen af melatonin og væksthormon. Dette er de to vigtigste anti-aging hormoner, du har. Når din kropstemperatur falder under søvn, frigives mere af væksthormonet, og det virker magisk.

Sov uden tøj på, og du vil finde din hud mere ungdommelig og dit hår bliver lysere.

# 10: Temperaturregulering

Jeg ved, at jeg allerede har talt en hel del om dette, butt cortisol, melatonin, hår og at sove godt er alt sammen knyttet til temperaturregulering. Hvis du sover i pyjamas, der får dig til at svede, kommer det med en masse sundhedsproblemer. Lad os nedbryde dem en efter en for bedre forståelse.

Kortisolregulering

At sove i buff, som jeg har sagt før, hjælper med at kontrollere din kropstemperatur bedre. Som et resultat af dette er det mindre sandsynligt, at du har spidser af kortisolniveauer. Jo højere niveauer, jo langsommere bliver dit stofskifte, hvilket kan øge din appetit. Dette er en fedmekatastrofe under opvejelse. Hvis du sover uden tøj, bliver din kropstemperatur køligere og kortisolniveauerne lavere.

Melatoninregulering

Hvis du kan holde dit soveværelse på eller under 70 grader, kan din krop lettere regulere sine melatoninniveauer. Dette kemikalie kan hjælpe med at forhindre mærkbar aldrende hud, så hvis du konstant pakkes ind i stoffer, mens du ligger i sengen, forhindrer du faktisk effektiv brug af melatoninproduktion.

Melatonin er også vigtigt for hjælper dig med at sove bedre. Jo mere melatonin du producerer, jo mere afslappende nats søvn får du. Så i stedet for at vende dig til melatonintilskud, skal du bare tage dit tøj af og hygge dig til din partner eller et hyggeligt tæppe og en pude.

Lettere sommersove

Hvis du ikke er heldig nok til at have et klimaanlæg, eller hvis dit hjem / din lejlighed ikke har passende vinduer eller plads til en, kan sove nøgen køle dig ned såvel som et klimaanlæg. Hvis du stadig sover i pyjamas, mens det er 80 grader i dit hjem, bliver din kropstemperatur alt for høj til at sove komfortabelt. Strib ned og slip af dækslerne, du finder dig selv sove meget bedre på denne måde.

SE OGSÅ:  Hvordan påvirker graviditet dine drømme?

Bedre og stærkere hår

Dette linker tilbage til melatonin og HGC. Begge disse frigives, når din kropstemperatur er køligere. De er også kendt for deres evne til at regenerere sundheden for din hud og hår. Så når du sover nøgen, kan du vædde på, at du vil se sundere udseende hår, fordi dine porer alle er åbne, og den friske luft og næringsstoffer kan komme ind i kroppen.

# 11: Fordele ved Mænd

For alle jer mænd derude, der stadig sover i boxershorts, tighty whities eller boxershorts, er dette afsnit specielt til dig. I fyre har alle de samme fordele som os kvinder har, når det kommer til at sove nøgen, men der er en ting, som du har, at de fleste af os kvinder ikke testikler.

Beskyttelse af din sperm

Er det bedre at sove uden undertøj? Lad os sige, at du og din kone eller partner prøver at blive gravide, og at du måske har nogle problemer. Det første sted, du kunne starte, i stedet for at tabe kontanter for at få dine svømmere testet, er at droppe undies.

500 mænd blev undersøgt af forskerne fra Institute of Child Health and Development og Stanford University . De, der valgte at bære løstsiddende boksere om dagen og gik kommando om natten i et år, havde en 25% lavere beskadiget DNA i deres sæd end dem, der hele tiden havde stramt undertøj.

Mænd, der har varmere testikler enten gennem varmeeksponering på deres job eller ved at bære stramt undertøj, har dårligere sædkvalitet end dem, der ikke har, ifølge Allan Pacey, en førende fertilitetsekspert og forsker.

Mænd, testikler skulle være fri, det er derfor, de er placeret uden for kroppen, ligesom vores hud. For at dine testikler skal producere tilstrækkelige mængder svømmere, skal temperaturen på dine testikler være lavere end din kropstemperatur.

# 12: Fordele for kvinder

Okay mine damer, det er din tur nu. Vi har mange forskellige kropsdele, som vi elsker, og som vi vil holde os sunde og opdaterede. Et af disse områder, som vi alle har brug for at fokusere på, er vores vaginer.

Holder skeden sund

Hold op at bekymre sig om, hvorvidt sovende nøgen er hygiejne for dine ladybits. Så længe du vasker dit sengetøj ofte, er det meget sundt at sove nøgen, især din vagina. At sove i stramt undertøj er meget mere risikabelt end at sove uden noget på, fordi de stramme, søde underbukser, som du elsker så meget, faktisk skaber et mørkt, fugtigt miljø, som din vagina hader.

Der er to grupper af kvinder, der specifikt kan have gavn af at sove uden underbukser på: dem, der har kronisk vaginitis, og dem, der er tilbøjelige til vaginale gærinfektioner, kløe og irritation. Denne bakterie elsker mørke, fugtige omgivelser, og når dine damedele er dækket af stof hele dagen, bliver din vagina fra et blomstrende felt af roser og tusindfryd til et giftigt affaldsanlæg. Dette kan også være meget farligt under graviditeten.

Lad mig fortælle dig noget, min mand og jeg er kommandoforkæmpere. Vi bruger ikke undertøj – nogensinde, medmindre det er den tid på måneden for mig. Det er den eneste gang mine bits ser nogen form for restriktive underbukser. Især om sommeren lod jeg mine dame dele luft ud hele dagen under en lang nederdel, og det er faktisk rigtig sundt.

En af de andre fordele ved ikke at bære undertøj er det faktum, at hvis du ikke er virkelig en morgenperson som mig, kan du slippe afsted med at springe over din morgenbruser. Færre nattesved giver en rigtig godt udluftet vagina, hvilket svarer til en renere krop. Hvis du vågner op rent, lider du ikke af ikke at tage et bad om morgenen. Jeg foreslår dog en om natten, bare så du ikke går for længe uden at vaske.

Damer, gør dine vaginer en tjeneste og lad det komme op for lidt luft. Hvis det kan trække vejret, er det lykkeligere, renere og mere tiltalende for din partner. Hvis du ikke ser ud til at gå kommando endnu, skal du vælge bomuldsundertøj, der er løse og åndbare. Ingen bånd, de er bogstaveligt talt stødtråd og kan overføre bakterier fra din bum til dine menige, selv efter brusebad, hvilket forårsager en UTI eller andre ubehagelige problemer.

Konklusion

Der har du det damer og herrer, poof at sove nøgen er gavnligt for dit helbred. Som par kan det bringe dig tættere på din partner, det er en god start på sex. Det øger også din selvtillid og holder din kropstemperatur køligere. Jeg mener, du kan køle din kropstemperatur ned med en kølemadras, men hvorfor ikke prøve at fjerne dit tøj som en første mulighed. Når din kropstemperatur er afkølet, kan dine naturlige kemikalier udnytte deres magi bedre, du vil sove længere, du vil bemærke bedre hår og hud, og du vil bare føle dig mere opdateret og klar til at gå rundt.

Personligt elsker jeg at sove uden tøj på. Det er meget frigørende, og det er en god start for forspil, hvis du er interesseret i det. Det bringer bestemt min mand og jeg tættere på, og vi går aldrig vrede i seng. Hvis du kunne lide denne artikel, og det hjalp dig på nogen måde, så lad os vide, hvad du synes, ved at give os en kommentar og del den med dit undertøj og PJ-kærlige venner.